GOEIE ADRESSEN


www.cabbagesandroses.co.uk

Cabbages and Roses heeft de allermooiste bloemstoffen, vind ik. Heel rustig, in mooie tinten maar wel super-Engels. Aan de meter te bestellen of als tafelkleed, dekbedhoes, kussenhoes e.d.
Ook kleding, maar die is vaak wat tuttiger. Hoewel...die linnen jassen...www.merci-merci.com

Als website heb je hier niet veel aan, maar aan het adres des te meer. Vlak achter de Marais in Parijs vind je deze winkel Merci met 1500m2 meubels, kleding, keukenspullen, boeken, bloemen en wat al niet meer. Veel vintage en veel nieuw. Prachtige spullen, verzameld uit alle uithoeken van de aarde. En ook nog met een nobel doel. Een deel van de winst van Merci gaat naar arme vrouwen en kinderen op Madagascar. Neem veel geld mee of juist niets, want je wordt gek.
En ze hebben ook nog een klein moestuintje op de binnenplaats. Driewerf wow.www.manufactum.com

Manufactum is een Duits bedrijf. Een soort postorderbedrijf maar dan met alleen maar hele goeie spullen. Dus hout-en-haren afwasborstels, zuiver wollen ondergoed, ultiem tuingereedschap, eerste klas sardines, meubels, kleding, schoenen, bodymilk, je kunt het zo gek niet verzinnen. Alles van een prachtig design en een ouderwetse kwaliteit. En ja, daar hangt een prijskaartje aan. Maar dan hoef je nooit meer iets anders te kopen, dat dan weer wel.


www.wallpaperdirect.co.uk

Goedemorgen! Heb je nog een behangetje nodig? Laat praxis en wat dies meer zij links liggen en surf naar deze site. Waanzinnige collectie behang uit de hele wereld. Zo veel, zo mooi, het zal je duizelen. Pfffff.